OBDII vmesnik proti kraji vozila

OBD OBDII anti theft interface device

V našo ponudbo smo dodali vmesnik proti kraji vozila, katerega ni potrebno aktivirati/de-aktivirati ob vsakem vžiganju vozila.

 

Princip delovanja:

Kot je napisano v naslovu bo vozilo delovalo normalno – vmesnika proti kraji ne bo potrebno aktivirati/de-aktivirati ob vsakem vžiganju vozila, potrebovali ga boste samo v primeru, če bo vozilo potrebno priključiti na diagnostični tester. Vstavil se bo med OBDII diagnostični priključek in glavo diagnostičnega testerja.

Z ustrezno električno nadgradnjo oz. predelavo vozila se onemogoči komunikacija z vozilom preko OBDII diagnostičnega priključka. To pomeni, da ne bo delovala nobena diagnostična naprava (brez priključenega vmesnika), prav tako bo onemogočen “napad” nepridipravih na vozilo preko priključka OBDII.

 

Vmesnik je razvit v našem podjetju. Vsak vmesnik ima svojo kodno številko in deluje samo na vašem vozilu – to pomeni, da vmesniki niso zamenljivi med sabo.

 

Za več informaciji nas pokličite na telefonsko številko +386 1 563 53 25, +386 41 652 952 ali pošljite e-mail na info@avtoelektronika.si ali pa preko kontaktnega obrazca pošljite povpraševanje.

Komentarji so onemogočeni.