Opozorilo VSEM: Ne nasedajte garažnim mojstrom !!!

Opozorilo VSEM: Ne nasedajte garažnim mojstrom !!!Tokrat se vam javljamo z resno novico. V zadnjem času opažamo na Slovenskem trgu porast raznih garažnih mojstrov, ki zlorabljajo naše ime in blagovno znamko, ter ponujajo razne storitve po smešno nizkih cenah. Le te so najslabše možne kakovosti in po možnosti narejena na parkirišču oz. kar na poti.

Obveščamo, da je Avtoelektronika d.o.o. v Sloveniji samo ENA in EDINA. Le ta se nahaja v Ljubljanskih Črnučah na Dunajski cesti 421. V podjetju Avtoelektronika ne hodimo nikamor na teren, saj za kvalitetno delo potrebujemo veliko aparatur in pripomočkov, ki pa se jih žal ne da spraviti v avto. Prav tako rabimo za kvalitetno izdelano optimizacijo elektroniko vašega vozila merilne valje, le teh pa na parkirišču definitivno ne boste imeli. Tako dobite v roke dokaz (izpis iz merilnih valjev) in ne prazne obljube. Prav tako v vsaki naši storitvi stoji preko 20 let izkušenj. Zato smo v Sloveniji največji in se uspešno širimo tudi na tuje trge.

Ker Slovenci veliko damo na svoje jeklene konjičke, vam v razmislek pošiljamo tole misel, Če je prepoceni da bi verjeli da je res, potem najbrž ni res. Oz nekaj definitivno ni v redu.

Dva primera prejšnega tedna:

BMW 318d l.2010 stranka je bila zavedena da bo dobila storitve našega podjetja, zadeva se je opravila pri stranki na domu. Stranka je plačala za storitev, naknadno pa se je ugotovilo pri preverjanju narejenega na naših merilnih valjih, da ima stranka še vedno originalo stanje avtomobila in je plačala virtualno storitev katera ni bila nikoli opravljena,… Poleg slabe volje in dodatnih stroškov stranke se neupravičeno blati naše ime

Drugi primer pa Audi A4 2.0 TDI l.2010, na avtu je bil prav tako opravljena nestrokovna optimizacija elektronike. Poleg previsokega tlaka turbine in previsoke temperature izpušnih plinov se je uničil tudi senzor v DPF filtru. Stranka ima sedaj stroške v višini tisoč eurov in neupravičeno nezaupanje v storitve.

Še enkrat apeliramo na vas da če lahko premislite “kaj daste nase”, prav tako storite v primeru ko se gre za vaš avtomobil. Obenem, če mehanik trdi, da je dal bodisi elektroniko bodisi celoten avtomobil popraviti k nam Vas naprošamo, da to preverite z našim sprejemom. Ker na podlagi takšnih izjav potem tudi sami mehaniki dodatno zaračunajo strankam za raznorazna popravila krmilnikov, diagnostike, itd.

V primeru ko pa zasledite da nekdo uporablja naše ime, pa nas prosim obvestite, da primer posredujemo ustreznim službam.

Vaš kolektiv Avtoelektronike d.o.o. Dunajska 421!

 

Komentarji so onemogočeni.